MARTIAL ARTS GALA WEER EEN SUCCES!

Na maanden van organisatie en trainen was het Zaterdag 14 Mei dan eindelijk zover. Voor de zesde keer organiseerde Taekwondo Vereniging Leerdam een Martial Arts Gala. Het programma voor de avond zat bomvol; 8 demonstratieteams en 6 vechters.

Het was mooi om te zien hoe iedereen zijn of haar soort Martial Arts uitdroeg naar het publiek maar ook naar elkaar. Het was ook goed om te zien dat iedereen zich goed had voorbereid, want het niveau was hoog.

De avond verliep volgens schema en aan het eind van de avond werd de finale gespard. De winnaar was uiteindelijk Tim Kool van sportschool Tim Kool uit Delft. De verliezend finalist was Rachid El Majjouti van de vereniging Lifestyle uit Rotterdam.

Na alle mooie demos en partijen was er de prijsuitreiking van de demos. 3e was geworden Joris van de Berg uit Utrecht met Nunchaka Do. Het nationaal team van Capoeïra werd 2e en het demoteam van Taekwondo Vereniging Leerdam behaalde de eerste plaats. Het prijzengeld (400 Euro) doneert de vereniging aan het goede doel: samenloop voor hoop.

Ik denk dat we met zijn allen kunnen terugkijken op een geweldige avond, voor zowel organisatie als de deelnemers zelf!

Taekwon!

 

Hoogtepunten Demo Taekwon-do Vereniging Leerdam zelf:

https://youtu.be/jVqjwEcyckA

Hoogtepunten van alle demontraties

https://youtu.be/uSjWvd8HtgY

Sparringspartij: Sami Antar – Tim Kool

https://youtu.be/_5Hwy05E3xA

Nunchaku-Do door Joris Van Den Berg

https://youtu.be/ai_nzwb75AM