SURVIVAL EN BBQ

Afgelopen zaterdag was het zover. De survival stond op het programma voor de leden. Na alle weersvoorspellingen en het weer van de afgelopen dagen was het nog de vraag of het goed weer zou worden. Het bleek een geweldige dag met veel zon en vooral veel plezier onder de leden.

Om 13:00u werden de jeugdleden opgehaald bij de gymzaal. Iedereen had er veel zin in, ze wisten namelijk nog niet wat hun te wachten stond.

Dit werd na aankomst al snel duidelijk. Na een rustige start met eten zoeken in het bos (jaja…survival) en Boogschieten begon het echte werk. De groep werd in 2 gedeeld en zo streden ze tegen elkaar wie de snelste leden waren. 1 voor 1 doken ze schoon onder dat zeil door om er vervolgens “niet meer zo schoon” onder vandaan te komen. De blubber zat van top tot teen bij iedereen. Ook de begeleiders moesten er aan geloven met als hoogte punt Anneke.

Het volgende onderdeel “spring erin en Fierljeppen” bleek ook een hit. Menig lid verdween even in het “zwembad” om vervolgens met een big smile en door de groep geholpen, er weer uit te komen.

Als laatste onderdeel was er de loopbrug over het water. Iedereen moest via de brug naar de overkant van het water klimmen om daarna weer terug te gaan. Voordat er maar iemand op de brug stond, rolde iedereen al over de grond van het lachen. Kapitein Pierre wilde in de kano alle leden helpen die in het water zouden vallen. Helaas voor Pierre moesten alle leden hem helpen…. u raadt het al, In een kano stappen blijkt nog altijd een moeilijk onderdeel!

10-09-2011

Klik op de foto voor alle foto’s.

Na veel water en valpartijen te hebben gezien, werd de survival afgesloten met een groepsfoto in het water. Het echte werk zat erop en iedereen kon zich even rustig omkleden en bijkomen van de heftige middag.

In de avond was het tijd voor de BBQ. lekker nagenieten van de middag met een hapje en een drankje. Ook de senioren die helaas de survival niet konden meemaken waren bij de bbq aanwezig.

Het was een geslaagde dag die zeker nog een keer op het programma komt te staan van Taekwondo Vereniging Leerdam.