Op vrijdagavond 15 januari kregen wij speciaal bezoek in Leerdam. De voorzitter van de Zuid Afrikaanse ITF bond, sabum Jaren Phillips (VIe dan), kwam bij ons langs, samen met zijn verloofde Romy Jay die een kennis is van een jeugdlid van ons. Sabum Jaren is naast voorzitter van de Zuid-Afrikaanse ITF ook vice-voorzitter van de gehele Afrikaanse ITF, tevens is hij de nationaal coach van Zuid-Afrika en voormalig medaillewinaar op WK’s. Voor ons als vereniging dus een grote eer dat hij ons les wilde geven.

Sabum Jaren is iemand die erg fijn lesgeeft en veel dingen onderbouwt vanuit de theorie, waaronder: de trainings-secrets van Taekwon-Do en de theorie van kracht. Wij kregen van hem dan ook een erg diverse training waar we veel van hebben geleerd en waar we goed door zijn geinspireerd en gemotiveerd. Sabum Jaren gaf ook aan dat hij het erg leuk vond om met ons te trainen en dat wanneer hij de volgende keer in Nederland is weer van plan is om langs te komen! Na de training hebben we nog een drankje met hem gedronken en hebben we nog de mogelijkheid gehad om vragen aan hem te stellen.

Wij zijn blij dat we deze sabum hebben leren kennen en zien er naar uit om weer samen met hem te trainen. Wij willen hem en zijn verloofde Romy Jay erg bedanken voor hun komst, het was voor ons een goede start van het nieuwe Taekwon-Do jaar!