Op zaterdag 4 juni vond het 40-jarige jubileumfeest van Taekwon-Do Vereniging Leerdam plaats in West End. De vereniging bestaat inmiddels 42 jaar, en het feest kon nu na een aantal keer verplaatst te zijn eindelijk plaatsvinden. Samen met een aantal genodigden en (oud-)leden werd er stilgestaan bij dit jubileum. Tijdens het feest werden er een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet vanwege hun bewezen diensten voor de vereniging. Waaronder Tom Ronde, secretaris van de vereniging, welke na 29 jaar te kennen heeft gegeven zijn taken neer te gaan leggen per 1 augustus. Ook penningmeester Dirk van Stein werd bedankt voor zijn jarenlange, vrijwillige inzet voor de vereniging. Hiernaast werd oud lid Reinier de Smidt verrast met een ere eerste dangraad uitgereikt door Master Chris Eikenhorst (8e dan) namens de NLTF. Reinier heeft jarenlang voor zijn eerste dan getraind, maar vanwege fysieke problemen was het voor hem niet meer mogelijk om door te gaan met het trainen van Taekwon-Do. Hierom heeft de NLTF besloten om het verzoek van onze vereniging in te willigen en hem een ere eerste dangraad uit te reiken. Een prachtige verrassing voor hem. Natuurlijk werd voorzitter en oprichter Sabum Boy Tuasuun ook bedankt met een onderscheiding en een fotoboek met als thema 40 jaar verhalen en foto’s van de vereniging. Dit fotoboek is als magazine prachtig opgemaakt door Lotte, dank hiervoor!

Via deze weg willen wij namens de feestcommissie alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid en hun bijdrage aan deze fantastische avond!

Tijdens het feest konden de aanwezigen foto’s maken bij een fotobooth, hier is gretig gebruik van gemaakt. Desondanks heeft Naomi ook nog foto’s gemaakt. Deze zijn hier te bekijken, bedankt Naomi!