Afgelopen zondag heeft Taekwon-Do International Nederland (TIN) een landelijke trainingsdag gehouden in Almere. De training was met ruim 100 deelnemers goed bezocht. Dit was de eerste training zonder Danexamen aan het eind van de training. Door de aanwezigheid van 15 enthousiaste instructeurs konden we voldoende differentiatie bieden aan onze leden.

De instructeurs die les hebben gegeven waren Master Chris Eikenhorst, Master Paul Dekker, Sabum Dana Stokhof, Sabum Colin Bakker, Sabum Peter Vergroesen, Sabum Johan Groen, Sabum Marcel Hugoosgift, Sabum Fred Klein, Sabum Claudia Martowirono, Sabum Raymond Eikema, Sabum Hendry Bloks, Sabum Edwin Lieben, Sabum Boy Tuasuun, Sabum Robby Culbard en ondertekende.

Na het groeten en de Taekwon-Do eed werden diploma’s en certificaten uitgereikt.

De deelnemers, scheidsrechters en coaches die hebben deelgenomen aan de Europese en Wereldkampioenschappen in 2012 kregen en als blijk van waardering een leuke herinnering uit handen van onze voorzitter Master Paul Dekker. Master Paul Dekker sprak zijn waardering uit voor de inzet en opoffering die de selectieleden voor onze sport over hebben. De prijswinnaars werden extra in het zonnetje gezet met een mooi schild waarop hun prestatie was weergegeven.

De prijswinnaars tijdens de Europese Kampioenschappen waren:

Hendry Bloks: goud op het onderdeel sparren

Colin Bakker: zilver op het onderdeel Tuls en het onderdeel sparren

Rob van Dongen: zilver op het onderdeel sparren

Kim Huijbrechts heeft tijdens de Wereldkampioenschappen brons weten te bemachtigen op het onderdeel sparren.

De training bestond uit de onderdelen Tul en Gibon Yonsup, Sambo, Ibo en Ilbo Matsogi, Tukgi, Hosin Sul en Sportsparring. Het was door de positieve reacties van de deelnemers en de merkbare saamhorigheid tussen de instructeurs weer een dankbare dag.

Taekwon!

Bron verslag: website TIN