Martial Arts Gala 2011 groot succes.

Afgelopen zaterdag is, in Berenschot, het 6e Martial Arts Gala gehouden, georganiseerd door Taekwon-Do Vereniging Leerdam.

Acht demonstratieteams uit heel het land en van zeer uiteenlopende stijlen hebben zich die avond van hun beste kant laten zien en gestreden om de eerste, tweede en derde plaats. Het was duidelijk dat alle teams veel tijd hadden gestoken in het perfectioneren van hun demonstratie. Er was zondermeer sprake van Martial Arts op hoog niveau. Uiteindelijk heeft de jury, bestaande uit een vertegenwoordiging van ieder demonstratieteam, de winnaars geselecteerd. De derde prijs ging naar Joris v d Berg, Nunchaka Do uit Utrecht. De tweede prijs ging naar, het nationaal team Capoeira en de eerste prijs naar Taekwon-Do Vereniging Leerdam. Het geldbedrag dat het team hiermee heeft gewonnen – 400 euro – is geschonken aan een goed doel nl. samenlopen voor hoop van het Koningin Wilhelminafonds voor de strijd tegen kanker.

De demonstraties werden afgewisseld met sparringswedstrijden. De eerste plaats was voor Tim Kool van sportschool Tim Kool uit Delft die na een enerverende maar sportief partij uiteindelijk heeft gewonnen van Rachid el Mahjouti van Livestyle uit Rotterdam.

De organisatie van het evenement kan terugkijken op een zeer geslaagde en vooral ook heel sportieve avond.