Op zondag 18 Januari was er weer een nieuwjaarstraining in Ammerstol georganiseerd door de vereniging Daeryon Kwan van master Paul Dekker.

Tijdens deze training kregen de deelnemers les in verschillende onderdelen, nl: Sparren o.l.v. onze Sabum Boy Tuasuun en ’s middags springtechnieken o.l.v. Sabum Johan Groen. Naast verschillende onderdelen van Taekwondo werd er ook getraind op Hapkido o.l.v. sabum Ronald Verheuvel.

Na de training van 10.30 tot ongeveer 14.30 werd er begonnen met een teamcompetitie. Bij deze teamcompetitie had elke vereniging een team bestaande uit 5 jeugdleden. Deze teams streden op de volgende onderdelen: punt-sparren, teamtuls, hoogsprong en vertesprong.

In het team van Taekwondo Vereniging Leerdam zaten de volgende leden: Dax, Quenten, Larissa, Emma en Iris. Dit waren bijna allemaal jeugdleden met nog helemaal geen wedstrijdervaring. Ondanks dat knokte iedereen bij het puntsparren voor wat hij of zij waard was. Ook bij de andere onderdelen deed iedereen zijn of haar stinkende best. Al met al verdienen onze leden een compliment met hoe goed ze het hebben gedaan.

Het was weer een geslaagde en leerzame nieuwjaarstraining en wij zullen er volgend jaar zeker weer zijn.

Taekwon!