Nadat een aantal leden van Taekwondo Vereniging Leerdam vrijdagavond examen had gedaan, waren er op zondag 18 December alweer de wedstrijden in Schiedam.

Rond 11 uur was iedereen op het station, en met een grote groep toeschouwers vertrokken we richting het toernooi. Het toernooi was zo opgezet dat er in elke poule werd gespard in een doorgaand systeem en competitieverband zodat iedereen genoeg partijen speelde.

Als eerste waren aan de beurt onze drie kersverse gele banders: Jayden, Lakysha en Quinysha. Na heel veel partijen waarin ze alledrie hun uiterste best deden, eindigde Lakysha op de tweede plaats en Jayden op de derde plaats, Quinysha had helaas deze keer geen prijs maar heeft wel een aantal goede partijen gespard!

Daarna was de beurt aan Quinayah. Quinayah sparde goed.. Één meisje in haar poule was net iets beter waardoor ze tweede werd, goed gedaan!

Als derde waren er opnieuw drie dames aan de beurt: Romy, Michelle en Giovanna. Alledrie de dames lieten mooie en goede partijen zien. Uiteindelijk werd Romy eerste, Giovanna tweede en Michelle derde, compliment!

Als eerste jongen was Dylan aan de beurt. Dylan zat in een moeilijke poule en was erg gretig waardoor hij helaas geen prijs wist te behalen.

Lasse, Timon en Jismerai moesten als laatste.

Alledrie hadden het moeilijk tegen grote en goede tegenstanders, helaas voor de jongens, geen prijs.

Het was een leuke en leerzame dag, compliment naar de organisatie!

Zeker voor herhaling vatbaar, in 3 uur heeft iedereen minimaal 3 partijen gespard wat het erg leuk maakt!

Ook de toeschouwers die uit Leerdam waren meegekomen hebben flink geholpen met aanmoedigen.

Een leuk taekwondo uiteinde van het jaar 2011.

 

Taekwon!