Op Zondag 10 Maart vertrokken we omstreeks 9 uur ’s morgens met 3 deelnemers van TV Leerdam richting Krommenie om mee te doen met de Open Zaanse, een toernooi georganiseerd door Taekwondo Vereniging Him Yoo Sool.

Met drie deelnemers hadden we een zeldzaam kleine groep voor wedstrijden. Nadat er een openingswoord was gehouden begon het toernooi. Het toernooi was zo opgezet dat iedereen meerdere wedstrijden kon sparren. Hierdoor kunnen de deelnemers dus meerdere wedstrijden sparren waardoor ze meer ervaring kunnen opdoen. Als eerste was aan de beurt: Lakeysha. Lakeysha zat met twee andere meisjes in de poule, ze wist hiervan overtuigend te winnen. Eerste prijs dus, gefeliciteerd!

Na Lakeysha was Illias aan de beurt. Het was voor hem zijn eerste wedstrijd, maar van zenuwen was niet veel te merken. Illias moest tegen jongens die al wat meer wedstrijden hadden gedaan dan hem. Alsnog wist hij 1 van de 3 partijen die hij sparde te winnen. Hierdoor behaalde hij dus een 3e plaats.

Als laatste was de beurt aan Quinayah. Quinayah wist net als Lakeysha al haar partijen te winnen waardoor ze 1e werd. Goed gedaan!

Deze zondag was dus ondanks onze kleine groep goed geslaagd!

Taekwon!